Nytt liv på bloggen-IBS, livet och sånt.

Det har varit tyst från mig ganska länge här på bloggen nu. Så blir det ibland. Livet kommer liksom emellan. Det har hänt så mycket med människor omkring mig att jag lagt mycket energi på mina nära och kära. Barnen har haft ett långt sommarlov och jag har hängt en hel massa vid olika fotbollsplaner, varit på badet eller stått i långa köer för att köpa glass. Bland annat.

Nu har jag åter börjat jobba och jag har världens lust och driv att skriva igen! Jag ska jobba ett tag på en artikel om IBS. Om just du ha erfarenhet av IBS och vill dela med dig av dina erfarenheter-lämna en kommentar eller maila mig på jenny@livskick.nu Jag har själv efter många utredningar och tester diagnosen IBS. Man hittar ingenting liksom, men problemen är så uppenbara. Tyvärr är det inte så sällan sådana här diffusa diagnoser inte riktigt tas på allvar. Det är ju bara något vagt sådär, som en inte riktigt kan sätta fingret på. En är kanske känslig mot olika livsmedel, men det går ändå inte att bevisa en uppenbar allergi. Men problemen är inte enkla för den skull. För egen del försvårades mina problem mycket under en sämre period i mina ätstörningar. Efter den perioden har det aldrig blivit som förut igen.

Har du andra önskemål om vad du vill läsa om på bloggen eller på Livskick överhuvudtaget-kom med dina tankar!

Jag kommer även fortsättningsvis skriva om sådant som det skrivs och pratas för lite om-fortfarande. Det ska inte vara så laddat att prata om sådant som inte är så himla enkelt. Livet är inte enbart raksträckor och problemfria dagar. Den som påstår det är knappast sann varken mot sig själv eller andra. Jag tror på att slita ner fasaderna och visa livet såsom det kan vara. Våga censurera allt en aning mindre. Eller i själva verket-jäkligt mycket mindre.

Idag läste jag några viktiga och tänkvärda ord som handlar om bland annat just det här:

”Ibland bryter man kanske ett ben

och ibland går själen sönder.

Det är inget konstigt.

Vi alla går igenom de perioderna i livet.”

 

Det är inte för inte som människor (så även jag) emellanåt kan önska sig en gipsad arm eller något annat synligt istället för det som inte syns. Det som inte syns kan visst finnas. Det är bland annat sånt som jag och vi andra på Livskick vill belysa.

Häng med oss på den resan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *