Ett nytt år är snart här!

Idag är det nyårsafton och det cirkulerar nyårslöften från olika håll och kanter! Känn ingen press vänner, ni behöver inte sätta upp nyårslöften som ni redan ändå känner oro över att ni inte kommer att kunna uppnå. Ni behöver inte alls haka på, ni behöver inte åka med på tåget eller anta någon enda av alla de kom-i-form-challenge som dyker upp i era fb-flöden.

Min bloggkollega Johanna bjuder idag på ett fint inlägg,  Nyårslöften 2017.

För två år sedan skrev jag en del om ett nytt år och nyårslöften:

”Nyårslöften, de ger jag inte mycket för egentligen, men om du vet att det är något du skulle må bra av, något som inte är så oerhört drastiskt, något som du vet inte skulle få dig att känna dig pressad och stressad och som lätt skulle riskera att göra dig besviken-då kanske det ändå kan vara något för dig. Jag tror inte på att sätta upp nyårslöften för sig själv som handlar om att göra extrema förändringar som handlar om sådant som är  långt borta från där en befinner sig idag, eller nyårslöften som handlar om några slags mirakellösningar på ett problem som egentligen handlar om något helt annat, eller ett nyårslöfte som en tar till för att det är något som en liksom ska ha som nyårslöfte.”

Här kan du läsa hela det inlägget, Om nyårslöften-Några tips.


Bild: Pixabay.com

Ett nytt år kan vara en nystart. En avstamp mot något nytt, mot något nygammalt eller till att hitta tillbaka till något. Jag siktar inte mot stjärnorna. Jag siktar mot ett liv i harmoni, en vardag med glädje och mer energi. Det är det som är det stora och fantastiska för mig, att finna glädjen, orken och stjärnströdda stigar här i vardagen. Det är vad jag vill uppleva. Vardagsglimtar som får mig att skratta. Möten som ger mer energi. Närhet som kittlar och samtal som ger näring. Jag vill möta livet med glädje, springa ut på öppna vidder och känna mig fri. Jag vill orka mer än idag och finna stunder som visar mig vad livet verkligen kan handlar om, Jag vill höra skratten från barnen som kittlar mig inifrån och ut, utifrån och in. Jag önskar mig ett år med harmoni och inre frid-detsamma önskar jag er alla!

En kommentar

  1. Pingback: Om nyårslöften och så kallade ”misslyckanden” – Åsa Jansdotter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *