Semester och återhämtning-även från sociala medier.

Det närmar sig semestertider för oss. Det närmar sig sol, bad och återhämtning. Det närmar sig färdiglagad mat varje dag och bäddade sängar. Det närmar sig paus från åtaganden och massa tider att passa. Det närmar sig tid tillsammans och vila från sådant som oroar. Det närmar sig lek, skratt och spontanitet, att ta dagen som den kommer (inte alltid helt enkelt faktiskt!) Det närmar sig en resa med tre barn för första gången.

 

side

Det närmar sig och en paus från den smarta telefonen, en paus från Facebook och en paus från bloggvärlden. Det innebär en paus från intressanta men ibland ändå så tids- och energikrävande olika typer av forum jag brukar besöka. Det innebär en paus från allt som sociala medier innebär (möjligtvis en liten koll på nyheterna på någon nättidning någon enstaka gång för att uppdatera mig-men troligen inte). Det har blivit ett mönster att jag pausar helt från sociala medier när jag reser på semester. För mig betyder det en ytterligare återhämtning än vad bara själva semestern innebär.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *