Tävlingsdags-vinn boken Du ska vara perfekt!

Detta inlägg dröjde lite längre än planerat. Det blev en massa baby-häng in på natten istället, men nu är det tävlingsdags! Den här gången har ni chansen att vinna ett exemplar av boken Du ska vara perfekt.

 

boken

annakarin

Författare är Anna-Karin Sahlin.

 

Här kan du läsa litegrann om boken:

 

framsidan av boken

 

baksida

 

 

 

”Självkänsla är den grundkänsla man har inför sin egen person. Det handlar om hur man värderar sig själv. Om man har en bra självkänsla känner man oftast att man duger bra som man är. Man har en inre känsla av att vara accepterad. Självkänslan har väldigt lite att göra med vad man gör och uträttar. Den berörs inte heller så mycket av om man får bekräftelse på sina handingar och prestationer.”

Hämtat från www.1177.se Där finns det mycket matnyttigt att läsa om självkänsla.

För att vara med i tävlingen gör du så här:

Vad har du för sätt för att vårda din egen självkänsla?
För att boosta din egen självkänsla och påminna dig själv att du duger som du är?
Eller kanske har du något tips på hur en kan hjälpa andra att vårda sin självkänsla?

Maila ditt tips till jenny@livskick.nu

Tävlingsbidrag kan mailas in till och med onsdag 10/12. Vinnare presenteras här på bloggen torsdag den 11/12 och dagen efter det hoppas jag kunna presentera en massa härliga tips för att boosta sin självkänsla.

 Varmt välkommen med ditt tävlingsbidrag!

 

2 kommentarer

  1. jag famlar i mörker ibland känner kag en stor oro att fostra 4 döttrar in i detta yt fixerade samhälle. Men så hör jag min mormors ord ” hel och ren och trevlig ” okej vet att det kan misstolkas men jag menar det på ett bra sättsagt lite så där morskt av en gammal matmora. Jo så är det ,är jag hel och ren och kan prata för mig utan att köra över andra då kan jag komma långt. vill lära mina barn att det är vad jag säger och gör och är som person som betyder nåt. inte vad jag har hur jag är tränad eller vad jag kan köpa. självkänsla och integritet kan inte köpas med yta (personlig eller saker ) jag vill ge dem skinn på näsan och en stor trygghet att stå på att jag är bra som jag är här och just nu. Inte för vad jag kan bli om jag gör si eller så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *