Andas och räkna till tre-ta chansen att vinna ett exemplar av boken!

andas och räkna till tre

Nu har du chansen att vinna ett eget exemplar av boken Andas och räkna till tre som är skriven av Monica Österdahl. Boken kommer att skickas till vinnaren direkt från författaren. Vinnaren utses på fredag och presenteras här i bloggen och kommer även att kontaktas via mail.

Det du behöver göra för att ha chansen att vinna ett exemplar av boken är att skriva i kommentarfältet till det här inlägget varför just du vill ha denna bok.

 

Anna-Karin Sahlin har skrivit en artikel om boken och om författaren:

”Monica har skrivit boken ”Andas och räkna till tre”, som handlar om en tonårings vardag och de problem den kan föra med sig, såsom mobbning,
utanförskap, självskadebeteende och dålig självkänsla. Boken är skriven som en kortroman och fungerar även som självhjälpsbok. Monica vill visa att det finns hopp och möjlighet att förändra saker som känns fel. Att det alltid finns ett val. I boken beskriver Monica vad självkänsla är och hur man kan stärka den.”

 

Artikeln i sin helhet kan du läsa här.

 

Lycka till i tävlingen-kanske är det just du som snart får ett eget exemplar av boken!

 

22 kommentarer

 1. Marion

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna boken Andas och räkna till tre.
  Arbetar med ungdomar som har olika neuropsykologiska funktionsnedsättningar vilka ofta hamnar just i sådana negativa beteenden i tonåren. Vore väldigt intressant att läsa!
  Håller tummar och tår!

 2. Ulrika Arweström

  Då skulle jag läsa den själv först och sedan ge den vidare till mina barn och därefter till deras vänner. Den verkar spännande och tar upp ett viktigt ämne som lätt sopas under mattan.

 3. Berit

  Åh denna skulle jag verkligen behöva då dottern 15 år hamnat i ”fel” umgänge och rör sig i kretsar med droger både spice och alkohol.
  Hur ska man berätta för en som tycker att de är odödlig och är vuxen fast de är barn? Hur ska man berätta att det är bra att prata då de hellre skriver SMS och snap chattar? Hur ska man få henne att andas och räkna till tre?

 4. Anita Sundel

  I vårt hem har vi nu en liten 10årig tjej som redan pratar om en klump i magen, om ilska och ledsamhet utan att förstå varför eller var känslorna kommer ifrån. Det är redan i fjärde klass ett hårt skolklimat. Att ibland säga ”det går över, det är ok, det är livet” tär på mamma hjärtat. Jag har alltid uppfostrat med tanken om en liten värld innan den blir stor. Att försöka förekomma det jag kan. Men ibland snurrar världen för fort. En bok jag skulle kunna använda som bollplank, som ger mig förståelse, som ger mig aha upplevelser, som ger mig olika synvinklar, som hjälper mig att reflektera och ger mig redskap hade varit guld värt.

 5. Tess

  Jag skulle verkligen vilja vinna denna bok då min självkänsla är på botten. Att hjälpa andra, att stödja, peppa & stötta är inga problem. Jag jobbar som sjuksköterska & jobbar med detta dagligen & privat gentemot nära & kära. Men när det kommer till mig själv. Då är jag inte ens vatten värd.
  Jag har kämpat i många år & jag vill inte falla tillbaka 1 gång till. Jag vill bli frisk NU!

 6. Åh jag skulle verkligen vilja vinna den boken.
  Jag har levt med psykiskt ohälsa i 4 år. Det har gått upp och ner i måendet. 2 inläggningar pga ätstörning (anorexi/ortorexi). Jag vill bli frisk men har svårt att hitta den rätta vilja .
  De som inte lever med psykisk ohälsa vet inte hur det är.
  Jag skulle vilja vinna boken främst för att läsa den själv och kunna ge ut budskap och för att jag vill att mina föräldrar ska läsa boken och kunna förstå mer om psykisk ohälsa. De tror bara att det är lätt att ta sig ur det om man bara blir inlagd.
  Men så är det inte. Att bli inlagd kan göra det hela värre då många inte har fått rätt vård. Jag vill att de ska förstå mer och lära sig.
  Jag har svårt att uttrycka mig i ord och text. Men jag hoppas att du förstår det jag vill förmedla/komma fram till.
  Jag håller tummarna för att jag vinner den boken. <3

 7. Mimmi

  Jag skulle jätte gärna vinna boken, tror att jag skulle ha god nytta av innehållet av boken både för min egen del men också att jag sedan kan hjälpa andra med den kunskap boken ger. Jag är själv i tonåren och lever med ett vanligt problem bland tonåringar, anorexia, men är på god väg att ta mig ifrån helvetet, vilket innebär en hel del ångest. Att få tillgång till denna bok tror jag skulle kunna hjälpa mig grymt mycket.

 8. Birgitta

  Tänkte spontant att jag så gärna ville vinna boken då jag arbetar med ungdomar och vill känna att jag har insikt i deras liv men också på förslag på hur man aktivt stärker sig själv.
  När jag läste tidigare kommentarer känner jag att alla kan vara vinnare så jag önskar Er alla lycka till!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *