Det kom ett mail-om att börja tänka på ett nytt sätt!

Jag fick ett mail till min mail på Livskick från en bloggläsare som ville dela med sig av sin resa, från dålig självbild till att börja tänka och förhålla sig på ett nytt sätt till sig själv och sin träning. Jag tyckte det var så peppande och härliga ord att jag ville sprida dem vidare-och det fick jag:

Jag lyckades komma in på din blogg medan jag var gravid med mitt andra barn. Jag har alltid lidit av en dålig självbild och led mycket under graviditeten av att bli stor. Men nu när min lille pojk är född så försöker jag tänka annorlunda om mig själv. Och din sida hjälpte mig med det!

Jag försöker tänka att jag kan välja att hoppa på det där tåget eller hoppa av-och jag vill hoppa av.

Jag tränar nu lagom för att orka leka med barnen och inte för att bli smal & bli den där som aldrig jag kommer se ut som, men jag börjar känna mig nöjdare för varje dag och är tacksam över att jag är frisk. ”

Härligt att inse att valet är ditt, hur  eller hur? Hur vill just du leva ditt liv?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *