Blogginläggens plats i trebarnslivet!

Det är stilla här på bloggen, men det är inte stilla i mitt liv. Egentligen är det stilla på ett sätt ändå, för jag har liksom stannat upp. Nu är jag i familjelivet, i trebarnslivet, i livet som trebarnsmamma-och som jag njuter. Så tacksam, känner mig så lyckligt lottad, så välsignad. Så mycket jag uppskattar det jag har. Den familj jag har. Det är så stort.

barnvagnspromenad

Jag kan liksom inte sluta förundras över hur stort det är. Livet. Det som sker. Jag blickar tillbaka. Tänker att det här verkligen var väl värt att vänta på. Jag förstår verkligen hur väl jag viljat ha fler barn till vår familj.

Blogginläggen då? Vad har hänt med dem? Med tankarna, åsikterna, engagemanget och det stora drivet att uttrycka sig? Är det borta? Nej, inte alls. Jag ser saker med jämna mellanrum som jag skulle vilja skriva om, men det kommer just nu inte längre till en vilja och en plan. Jag ser saker som gör mig förargad, som gör mig ledsen och förfärad. Jag kommer sluta göra min röst hörd. Mina ord kommer inte att tystna. Men just nu ägnar jag mig mest åt annat, med att göra sådant som hör hemmalivet och familjelivet till. Jag pausar också från vissa böcker. Från vissa Tv-program. Just nu är jag mitt i att vara nybliven trebarnsmamma-och jag älskar det!

 

 

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *