Fin som gravid-min bästa butik med mammakläder!

Som gravid vill jag kunna känna mig fin, även om jag också trivs att gå runt i mjuka sköna byxor och något linne till vardags. Men snygga kläder kan också vara väldigt sköna. Klänningar, tunikor och leggins är fantastiskt som gravid.

Jag tycker det är vackert med gravida magar! Jag tycker inte vi  ska dölja magarna, utan istället våga framhäva dem.

Jag använder en del av mina ”vanliga” tunikor och klänningar, men har också hittat ett par guldkorn från den bästa butiken med mammakläder som jag känner till, nämligen Hafva.  Mammakläder är verkligen anpassade efter den växande gravida kroppen-underbart.  Åsa, som driver butiken säljer även barnkläder, leksaker, presentartiklar, amningskläder, bärselar med mera.

Butiken finns i centrala Luleå, men har även en webshop som blivit mer och mer välsorterad. Där hittar man bland annat ett stort utbud av mammakläder, såsom linnen, klänningar, tunikor och byxor. I butiken får jag alltid den bästa hjälpen jag kan tänka mig.

 

svart klänning

Den här klassiskt snygga klänningen är mitt senaste tillskott i mammagarderoben.

 

rosa linne

Detta linne älskar jag! Har ett likadant i lila också. Jag har blivit tipsad om att det ska fungera utmärkt vid amning också.

prickig klänning

Den här klänningen kommer också från Hafva. Den har jag använt flitigt under denna graviditet och känner mig så fin i den!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *