Middag på 15 minuter!

Den rubriken låter väl lockande? Inte minst för barnfamiljen väl.

middagpa15minuter_51646d3b9606ee66c91a99da

Ikväll har jag beställt den här boken, Middag på 15 minuter av Jamie Oliver.

Den här boken är helt ägnad åt det Jamie Olivers läsare frågar mest efter, riktigt snabb, grymt god, näringsrik vardagsmat. Inspirationen har han hämtat från hela världen, och recepten är en blandning av smakerna som vi alla älskar, allt från klassiskt grillad kyckling, kött och pasta, till asiatiskt snabbmat och otroliga sallader med en Jamietwist. Recepten är testade gång efter gång för att säkert funka och hålla vad de lovar – god och nyttig mat, snabbt. Den här boken kommer hjälpa dig att få snurr på vardagsmatsrutinen och utrusta dig med knepen och inspirationen för att ha kul i köket och få till bra mat, varje dag!”

Låter bra, eller hur! Ser nu fram emot att få hem boken och få lite ny inspiration.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *